www.geluidsvoorzieningen.nl

spraakversterking - geluidsreductie - ringleidingsystemen - muziekversterking

Home    Bedrijf/Referenties   Ringleidingen   Geluidsbegrenzers   Geluidsbeheersing   GeluidsvoorzieningenPlafondluidsprekers zijn populair in toepassingen waar de esthetische factor erg belangrijk is.
De geluidskwaliteit is prima voor achtergrondmuziek, mits aan een aantal belangrijke criteria wordt voldaan. Voor spraakversterking is de plafondspeaker meestal geen goede keuze.

 

 

Luidsprekers

De belangrijkste schakel in een geluidsvoorziening: 
Zij zetten de elektronisch versterkte signalen weer om in geluid. 
De keuze van de juiste luidsprekers wordt sterk bepaald door de akoestische eigenschappen van de ruimte, en door de soort signaalbronnen die gebruikt gaan worden. Sommige ongelukkige combinaties leveren ronduit belabberde eindresultaten op. 
Kant en klare recepten zijn dus niet te geven; men moet zich eerst goed verdiepen in de wensen van de cliŽnt, en in de situatie ter plekke.
Soms kan onze pragmatische benadering het verschil betekenen tussen enerzijds een duur en matig presterend systeem en anderzijds een onorthodox maar betaalbaar en uitstekend presterend systeem. 

Uitgebreide kennis van akoestiek is hier onmisbaar!
We zien met grote regelmaat installaties die veel geld hebben gekost, maar die slechts zeer matig presteren door ongelukkige luidsprekeropstelling of ongelukkige combinatie van luidsprekers en microfoons. 
Soms ook door een rampzalige akoestiek. Dit is het gebied bij uitstek waar onze langdurige ervaring in dit vakgebied tot uitdrukking komt. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies. 

Ook voor verbetering van bestaande installaties of situaties kunnen wij u mogelijk goede diensten bewijzen.  

 

 

!

Projectluidsprekers zijn in talloze varianten verkrijgbaar. Meestal kan een keuze worden gemaakt die zowel de functionaliteit als de esthetica dient.
Bel 024-6774063 of 06-83542937 voor nadere informatie, of email naar info@geluidsvoorzieningen.nl